Як захистити себе і сім`ю від прокльонів

Як захиститися від проклять і чаклунства і щоразу виходити переможцем

Коли людина піднімається вище середнього рівня і знаходить більш тісний зв`язок з джерелом мудрості, його іноді починають тягнути назад. Mногие не люди не терплять чужого успіху. Вони розпускають чутки про просунувшись побратимі, критикують його і всіляко паплюжать його ім`я

Я завжди утримую моїх читачів, учнів і колег від того, щоб з мене робили "важливу шишку". Я не хочу, щоб мене потім розіп`яли.

Чи вірите ви цьому чи ні, але люди до сих пір чаклують і насилають прокляття. Чаклунські чари і прокльони підтримуються з того боку нерозвиненими сутностями, які до сих пір отримують задоволення від злого чаклунства

У стародавніх гавайців були колдуни- Кахун, добрі і злі. Злі вміли насилати смертні прокляття на обрану жертву. Кажуть, що вони домагалися цього, входячи в контакт з душею щойно померлої людини, все ще блукає між цим і наступним світами, і обіцяючи їй усілякі вигоди, якщо душа "витягне" із зазначеного людини його життєву силу.

Доктора розпізнають смерть, що настала в результаті прокляття Кахуна. Її передвісником служить параліч ніг, який поступово поширюється на все тіло. Смерть настає протягом тижня.

Кахун досі збереглися на Гаваях, хоча їх зараз лише кілька людей. Чорна магія - рідкість. Сучасні Кахун головним чином спеціалізуються на лікуванні травами.

Відео: Як захистити себе від псування і чаклунського впливу

Втім, що нам Гонолулу! У Нью-Йорку, Чикаго, Детройтe, Майамі і навіть в Поданке - всюди ви можете стати об`єктом чаклунства або прокляття, часом виходить від людини, якого ви в цьому найменше могли б запідозрити. Тому я вважаю своїм обов`язком розповісти вам про методи надійного захисту: адже це я ввів вас в казкову життя, яка може викликав ревнощі у інших людей.

Застосування світла в якості непробивного психічного щита
Творець - це любов і світло. Можливо, просити вас любити ворога, який намагається вас знищити, - значить просити від вас занадто багато чого. Але оточити себе світлом це просто, легко і повністю ефективно.

Напад може бути фізичним або ментальним. Фізичний напад на увазі використання зброї - від кулака до вогнепальної зброї. Світло може бути захистом і при фізичному нападі, засліплюючи нападника.

Коли ж напад носить ментальний характер, а зброєю нападника є думки, просочені ненавистю і люттю, прокляття або чаклунські чари, то світло діє як бар`єр, не пропускаючи їх у вашу свідомість.




Для захисту від псування можуть бути використані спеціальні амулети і талісмани. І, звичайно, існують прості змови від псування, до яких можна вдатися самостійно. Але якщо ви не впевнені в своїх силах, то краще звернутися до фахівця, який має кваліфікацію в цій області.

Надійний засіб захисту від псування або будь-якого негативного енергетичного впливу - це ментальний блок, особливо якщо самостійно виготовити амулети і талісмани і зарядити їх ментальної енергією. Потрібно уявити стовп яскравого, чистого світла, який проходить через ваше тіло і забирає з собою весь негатив. Негатив можна представляти у вигляді мурах, чорного згустку і т.п. Замість стовпи світла можна візуалізувати океанську хвилю. Ефективність цього методу залежить від уміння сформувати чіткий мислеобраз, і утримати його деякий час. Для зарядки талісмана також використовуйте візуалізацію - уявіть потік яскравого світла, який падає на амулет і поглинається їм.

Змова від псування і «смертної кольчужкі»

   
Ця змова читати три рази - в перший, дев`ятий і сороковий дні.
Перший день
«В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь. Прилетіли три ангела- сіли три ангела на землю, стали грати крилами белимі- сказали три ангела: «Господь Бог наш з нами-граємо крилами ми, а не раб Божий (ім`я)». Одні співали, інші терпіли, треті прийшли не грати, а з раба Божого (Ім`я) смертну порчу зняти. Ангели, врятуйте і допоможіть рабу Божому (Ім`я). Хто раба Божого (Ім`я) того відспівував, той на себе ту смертну порчу і взяв. Змова мій сильний і міцний. Слухняні моєму є ключ та замок: ключ в небі, замок в роті. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь ».
Дев`ятий день
«В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь. Прийдіть тринадцять сестриці Ірода-царя та зніміть з раба Божого (Ім`я) псування наносну, підківку смертну. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь ».
сороковий день
«В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь. Йде Ісус Христос, назустріч йому сорок святих, все зустрічі тієї здивувалися. Питають сорок святих Ісуса: «Куди ти йдеш, куди прямуєш, кому несеш?». Відповідає Ісус сорока святим: «Іду Я, прямую до раба Божого (Ім`я), йду допомагати, хвороби снімать- несу Хрест Животворящий, щоб порчу смертну зняти. Згадую Я словом своїм, щоб з раба того Божого (Ім`я) смертна кування зійшла, щоб смертна кольчужка відступила ». Слово своє замовних на сорок замків замикаю, сорока ключами закриваю, сорока молитвами згадую. Змови сему моєму є ключ та замок. Нікому того ключа не знаходити, замку не відчиняли, слова замовного не порушувати, не руйнувати.
В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь ».

змова міцний

   
«В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь. Карлики і карлиці, виродки і уродіци, накиди і вуздечки словесні, бранние- ви візьміть, ангели небесні, охоронці і рятівники, все посили чорні, все прокляття нечисті, все закляття чаклунські, жваві, швидкі і швидкі, з кожної мови, з кожного недоброго справи геть від мого тіла. Змова цей замком надійним замикаю, міцної стіною огороджують. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь ».

Змова міцний на новонародженого

   
Під час купання дитини 12 разів прочитати наступний змову:
«В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь. Знай собі, їж, а криком не кричи, рости та мовчи. Господь Бог з тобою, ангел-хранитель вірний над головою твоєю. Спи міцно по днях, а рости-виростай по годинах, живи-поживати по роках.
В ім`я Отця і Сина і Святого Духа, амінь, амінь, амінь ».

Змова на півроку

Ця псування робиться тільки на жінку. Знаходять гнилої пень з дірою, нахиляються і читають в цю діру змова, потім беруть потерті і роблять подклад.



«Піду я в ворота задом, в двері передом. Піду в ліс дрімучий, знайду камінь горючий. Під тим горючий каменем лежить дошка трухлява, корч гнілява. Візьму ту дошку трухляві, корч гніляву, принесу рабі божій (ім`я). Як у дошки трухляві, у корчі гніляви немає ні листочка, ні отросточка, так і у раби божої (ім`я) немає ні парничка, ні дочки, не жодної зародишкі. Амінь ».

Як захистити будинок від псування і пристріту за допомогою свічок? Подібним чином: принесіть з церкви воскової предмет, запаліть його і обійдіть всі приміщення, читаючи при цьому молитви.

захист від псування і пристріту

Ще один поширений вид захисту - четвергова сіль. Приготувати її можна самостійно напередодні Великодня. У чистий четвер винесіть сіль, насипану в тарілку, на балкон - Микола Угодник в цей час проводить освячення з небес. Ввібравши в себе енергію святого, сіль стає потужним оберегом. Щоб більше посилити її дію, до неї також додають трохи макових зерен. З блюдцем, наповненим сумішшю, обійдіть будинок також за годинниковою стрілкою. Коли негативний вплив сторонніх турбує вас досить часто, необхідно поставити захист на себе, близьких, квартиру, бізнес, відносини у справжнього професіонала. Щоб ви не принесли в будинок негативну енергію, намагайтеся не брати нічого зайвого від знайомих, не користуйтеся у них гроші або продукти. Позбавтеся від пошкодженої посуду: вона провідник сильного негативу. Не приймайте в подарунок будь-якого виду хрестик - він символізує тяжкість долі.


- Та про те, що знайшли у старій церкві.


- Знати не знаю, - каже, - відати не відаю. Хотіли звести, її показати небіжчика, не пішла. А

Відео: Як захистити себе і близьких від пристріту і псування. Енергетичні можливості людини


стара була пребодрая, і в повному розумі. Помітили, однак, що стара ховаються щось, що не договорює, коли вже з дуже короткими приступають з розпитуваннями. Помітили, та й налякали.


- Ну, - каже вона, - коли справа на те пішло, так вже й знайте ж, що якщо земля не приймає небіжчика, так значить, це ніхто інший, як мій син, щоб йому на тому світі шляк трафив.


- За що ж, - запитують, - ти його так немилосердно?


- За те саме, що бив він мене, мати свою рідну, без жодного милосердя, всю свою анафемскую життя, і під самий кінець свій так побив, що відірвав мені косу. Я тут же і прокляла його, а він, з мого материнського прокляття, і здох на місці. Коли його ховали, я йому під голову свою косу поклала, щоб за неї прокляття не знімалося. Якщо у нього, небіжчика вашого, знайдеться під головою в подушці коса, так і знайте, що це він, мій кровопивця.


Дійсно, під головою у небіжчика в подушці знайшли материнську косу.


Тут взявся за стару священик парафії, в якому знайшли покійника, і став умовляти, щоб простила сина, зняла з нього прокляття. А вона своє:

Береже вас Господь!


Якщо Ви спілкуєтеся з людиною і відчуваєте його негативний вплив або ця людина без приводу неприємний, це означає, що від нього виходять флюїди негативної енергії. В даному випадку, краще всього поставити енергетичну захист у вигляді уявного магічного дзеркала, що відображає всю негативну енергію співрозмовника.


  • Розслабтеся.

  • Посміхніться майже непомітною внутрішньої посмішкою.

  • Подумки побажайте співрозмовнику щастя.

  • Зробіть глибокий вдих.

  • На кілька секунд затримайте дихання.

  • Уявіть в своїй уяві, що між вами стоїть велике дзеркало, яке відображає всі негативні думки і енергію співрозмовника.

  • Видихніть.

  • Повторіть процедуру три рази.

  • Намагайтеся зробити це непомітно, що б не викликати роздратування співрозмовника.

Спосіб другий "Енергетична Капсула"

Відео: Як зробити собі повний захист від пристріту, псування, чаклунства

Поділіться цим найпростішим способом зі своїми друзями з соціальних мереж, клікнувши по різноколірних кнопках, що розташовані нижче.

Схожі теми

Читайте в рубриці:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Похожее