Є доля чи ні

Людина, вже так він влаштований за своєю природою, завжди говорить про Долю. Причому, розмови ці можуть стосуватися, як тим про те, що Доля фатальна, так і про те, що людина є архітектором своєї Долі. І в різні період життя, в різних життєвих обставинах людина може змінювати свою думку, щодо такої делікатної теми, як Доля.

Якщо подивитися на долі відомих людей, то побачимо не тільки їх таланти, а й деяке обмеження в тому, що успіху людина досягає саме в будь-якої конкретної області. Скільки ми знаємо людей, про яких можна сказати, що це явно його покликання? Будь він музикантом, співаком, спортсменом, політиком чи бізнесменом.

Тобто ми об`єктивно обумовлені. Своєю природою, вихованням, часом, в якому ми виросли, країною, в якій ми народилися, обставинами і випадковостями, які нам непідвладні, тілом. Ця обумовленість вже дає певний життєвий сценарій.

Відео: Чи є у людини доля і зумовлено його майбутнє?

Наприклад, людина природжений бізнесмен - вже можна припустити, в який бік він піде. Один добрий, інший злий. Один духовний, а інший матеріальний.

Все вище сказане ми можемо спостерігати. Для цього не потрібно якихось джерел, це просто наблюдаемо.

Далі варто розділити природу людини і його життєвий шлях. Природа людини в плані його психічних властивостей, схильностей, типу - це одна справа. Життєвий шлях, матеріальний достаток, події і так далі - інша справа.

Звідки візьметься знання про те, чи є доля у людини?

   Ми бачимо унікальність нашого буття. Ми маємо свободу вибору і не тільки наших справ, а й нашої волі. Господь дав людині вільну волю, щоб людина вибрала свою долю.
Так, на початку нашого буття, ми не вибираємо де і коли народитися, але ми маємо владу вибрати, де ми проведемо вічність: з Богом (у вічності) або без Бога (у вічному тиші).

Відео: Чи є доля? Несподіваний відповідь астролога

   Зрозуміло, батьки і найближче оточення людини (школа, друзі, колеги) впливають на вибір людини, часто граючи в прийнятті його рішень не останню роль. Однак кожен сам приймає це рішення, і сам буде за нього нести відповідальність (пожинати плоди) в вічності.




Якісь планети дають силу, якісь позбавляють нас сили. Деякі планети дають емоційну чутливість. Деякі дають силу волі, здатність концентруватися.

Момент народження - не що інше, як певна матриця планетного впливу. І коли всі ці енергії зосереджуються в певній точці, ми з вами народжуємося. Тому момент народження - це зліпок нашої карми.

Власне, звідси береться астрологія як наука. Коли астролог дізнається точку народження і дивиться, які планети діяли в цій точці. Тому що з цього і виникає доля.

Отже, перший фактор людської долі - це зірки.



За словами істориків античності, зокрема, Тацита і Светонія, більшість римських імператорів були добре обізнані про всі подробиці своєї смерті, але як не старалися деякі з них обдурити долю, зробити це так нікому і не вдалося.

Відома письменниця сучасності Дар`я Донцова також отримала пророкування від арабської віщунки. Ще будучи нікому невідомої перекладачкою, жінка потрапила в автомобільну катастрофу. Після цього ясновидиця передбачила, що незабаром Дарина буде заробляти великі гроші, водячи рукою справа наліво. Донцова не відразу зрозуміла, що це означає, і лише, коли почала писати книги, усвідомила, що саме справа наліво в арабських країнах пишуть.

Найпоширенішими способами передбачення майбутнього є ворожіння на кавовій гущі і картах, ясновидіння, астрологія. Великою популярністю користується найдавніше мистецтво ворожіння по руці - хіромантія. Ця окультна наука була добре відома ще в Стародавньому Єгипті. Захоплювалися її багато відомих мислителі, в тому числі, і Піфагор. Перший, що дійшов до нашого часу, трактат з ворожіння по руці, був написаний Аристотелем ще в 350 році до н.е.

Дух Святий не відає, що буде, для Нього немає слова «майбутнє». Дух Святий знає книгу Буття як автор, від початку і до кінця. Тому, коли псалмопевец був в Дусі Святому, Той міг йому це розповісти, а той вже зобразив у поетичній формі.

Далі, можливо втручання з духовних рівнів, на які Ви налаштовані при молитві, просячи, наприклад, про уточнення мети, або навіть про «коригування маршруту». В цьому випадку, чим вище і світліше настрій, тим краще. Тобто, є сенс молитися саме Богу.

Найжахливіші наслідки віри в долю, це те, що фаталізм, може придушити відповідальність людини перед Богом. Більшості відомо, що Бог вимагає людей покаятися. Покаяння - це визнання своїх помилок, і їх виправлення. А якщо людина вірить, що він всього лише жертва долі, він не відчує необхідність покаятися, і змінити своє життя на краще.

Ті, кому з дитинства переконували, що все нещастя відбуваються з волі Бога, навряд чи буде відчувати до Бога теплі почуття. Він буде або боятися Його, або, що ще гірше ненавидіти. Можна зробити висновок, що фаталізм варто високою стіною між Богом і людиною.


- Так, і таких людей багато. Ось підказка: зазвичай у них в даті народження є цифра 3. Це люди дуже жалісливі, які завжди допомагають іншим. І при цьому вони, як не дивно, зазвичай дуже сильні, працьовиті, як то кажуть «роблять себе самі». Шамани кажуть, що вони належать Будді співчуття - Авалокитешваре. Цей Будда всім хоче допомогти. До речі, це сильно збігається з православ`ям. Адже цифра 3 - це цифра триєдності. Якщо навіть на таку людину «обрушиться весь світ», він все одно буде співчувати. Він допомагає всім і завжди.

- Як карма впливає на родовід і як змінити негативні установки?

Відео: "Чи є доля у людей?", На питання відповідає ясновидиця з Німеччини


- Перш за все, треба звернутися до фахівця. Адже відомо, що навіть психологи часто консультуються з приводу власного життя у інших психологів. У шаманської традиції треба читати молитви, мантри. Ми рекомендуємо підготуватися до цієї процедури - сісти спеціальним чином. І тоді, наприклад, погані люди будуть обходити вас.


Підписатися на журнал "Людина без кордонів"






Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Похожее