Ісус христос уві сні

сонник "felomena"

До чого сниться Ісус Христос уві сні за сонником? привидівся Ісус - добру ознаку, вас підтримають у важку хвилину ті, на кого ви ніколи б не сподівалися. Слідом за цим всі ваші неприємності зникнуть, а ви більше ніколи не будете ні в чому мати потребу.

сонник "AstroMeridian"

якщо уві сні Ісус Христос розмовляє з вами, постарайтеся не забувати жодного слова, адже такий сон віщий, і все сказане Сином Людським збудеться в точності. якщо уві сні ви бачите, як розпинають Христа, то вам доведеться принести себе в жертву, хочете ви цього чи ні - так складуться обставини.

сонник "сни"

Я побачила Ісуса Христа уві сні,бачила,що ми обидва з ним в опастности. Ми ніби впали в колодязь, але не зовсім.Уві сні була в хаті мій бабусі і на стіні побачила ізоброженіе Ісуса Христа. а під ним напис текст пам`ятаю не точно, що то у вигляді ще рано, потрібно жити далі, будинок у бабусі старий а всередині все немов з нових колод. до чого це приснилося. моєї бабусі давно немає в живих і будинок цей вже знесли.

сонник "magiachisel"

Христос Якщо уві сні Ісус Христос розмовляє з вами - постарайтеся не забувати жодного слова, адже такий сон віщий ... Стовп Ісус Христос був розп`ятий на дерев`яному хресті і своєю кров`ю спокутував гріхи / страхи і сумніви людства. Хрест, хрестик Побачити Ісуса Христа на хресті - до великим випробуванням і муках. Георгіївський хрест - у вас будуть надзвичайно відомі онуки.

сонник "felomena"

Відео: Побачити уві сні Христа - до чого б це?




приснився Ісус Христос, але потрібного тлумачення сну немає в сонник? Наші експерти допоможуть Вам дізнатися до чого сниться Ісус Христос уві сні, просто напишіть сновидіння в форму нижче і Вам пояснять що означає, якщо уві сні бачили даний символ.бачила Ісуса в церкві, я свічки за здравіє ставила і раптом Христос став танути, як свічка, а самі свічки у мене почорніли і стали теж танути ... а потім я побачила тільки розп`яті кістки Христа .... вообщепм, оч моторошно. Відповісти.

сонник "junona"

Наснилося, що Христос посміхається вам - недавно розпочату справу принесе вам вигоду- вас чекає радісна подія. Небеса вам прихильні.

Сон, в якому ви бачите, що вид у Христоса вельми суворий віщує якесь неприємна подія. Ще він може попереджати про те, що ваша поведінка не задовольняє сили добра і скоро вам доведеться долати серйозні випробування. Ви спокутувати свої гріхи в тому випадку якщо пройдете всі перевірки, і залишитеся хорошою людиною, але якщо вами будуть виявлені ниці інстинкти - вибачення поки чекати не варто.

Багато старі люди кажуть, якщо приснився Ісус, то своє пробудження дуже важливо почати з ранкової молитви, після якої не забути тричі перехреститися. До полудня не розповідати про сновидінні, а в цей час згадувати подробиці



Для чого потрібні такі подробиці? Справа в тому, що подібні нюанси дозволяють гранично точно розгадати сон і остаточно визначитися, до чого ж він приснився. Наприклад, якщо Ісус з посмішкою дивився прямо в очі сновідящій, то це означає, що в реальному житті прийде відчутна підтримка з того боку, звідки її і зовсім не чекали.

Відео: Свідоцтво КОЛИШНЬОЇ мусульманки. Чудо явища ХРИСТА уві сні

Сонник Христос - Вам довелося бачити уві сні лик Христа - небо посилає вам знак, який повинен несказанно радувати вас: небесні сили заохочують ваше життя і сподіваються, що ви не повернете з тернистою стежки чесноти на стовпову дорогу пороку. Якщо Христос посміхається вам уві сні, то скоро у вашому житті відбудеться радісна подія, а ту справу, яку ви почали зовсім недавно, принесе багаті плоди. У будь-якому випадку сон говорить про те, що небеса вами задоволені і ви можете чекати божих благословінь. Сон, в якому ви мали нещастя бачити суворе обличчя Христа, віщує неприємне для вас подія. Можливо також, що цей знак - свідоцтво незадоволення вищих сил вашим поведінкою і незабаром вас ніспошлют серйозне випробування. Якщо ви зумієте вистояти і залишитися гідною людиною і в нещастя, то ваші гріхи будуть прощені, якщо ж назовні вирвуться все самі низинні інстинкти, то вибачення ви поки не заслуговуєте. Якщо уві сні Ісус Христос розмовляє з вами, постарайтеся не забувати жодного слова, адже такий сон віщий, і все сказане Сином Людським збудеться в точності. Якщо уві сні ви бачите, як розпинають Христа, то вам доведеться принести себе в жертву, хочете ви цього чи ні - так складуться обставини. Одна втіха - своїм вчинком ви принесете чималу користь того, заради кого пожертвуєте собою, можливо, навіть врятуєте людині життя. Приймати уві сні участь у розп`ятті Христа або гоніння на нього - ви зрадите близької людини заради власної вигоди або зі страху за власне життя. У будь-якому випадку вчинок ваш буде непорядним і совість вас замучить. Знімати розп`ятого Христа з хреста - ви візьмете на себе роль потішив і захисника стражденних і несправедливо скривджених. Можливо, вас підстерігають серйозні небезпеки на цьому терені, проте вас це не зупинить, і ви виконаєте свій обов`язок до кінця. Бачити уві сні немовляти Христа - до того, що ви скоро перейметеся нової, ще мало кому відомої ідеєю і постараєтеся поширити її серед друзів і знайомих, однак розуміння не знайдете, що повалить вас в глибоку зневіру. Не опускайте руки - як відомо, все нове пробивало собі дорогу з працею, але завдяки подвижникам, до яких, без сумніву, належите і ви, все ж увійшло в наше життя і стало її невід`ємною частиною. Дерзайте, і удача буде на вашому боці, тим більше що сили небесні допоможуть вам у вашій місії.

езотеричний сонник

Якщо сниться Христос:

Христос і ін святі і апостоли - Уві сні (не плутати з баченням) під священним ликом, як правило, ховатися демонічні сутності, від яких нічого хорошого чекати не доводиться. Критично поставтеся до свого душевного стану: ваші відхилення причина візиту спокусника.

Церква і ікони бачити уві сні


сучасний сонник

Бачити Ісус Христос уві сні означає:


Бачити уві сні Ісуса - дуже сприятливий знак, незабаром ви знайдете допомогу там, де зовсім не очікували її найті- після цього всі ваші біди пройдуть самі собою, і ви більше ні в чому не будете відчувати

Відео: Сон про друге пришестя Ісуса

.

Світлі сили в цей день розмовляють уві сні з людиною прямо: що скажуть, те й збудеться. Так як день цілющий, то уві сні вони можуть дати зрозуміти, що вам треба робити, як себе «відремонтувати» - на такий сон треба попередньо налаштуватися.

Почути музику уві сні в цей день - знак допомоги і покровительства.

Знімати в хреста розп`ятого Спасителя означає, що сплячій властиво надавати допомогу нужденним і незабаром він знову виступить в ролі утішника і захисника несправедливо скривджених. Якщо сновідящій бачить в мрію немовляти Христа, значить найближчим часом він перейметься благої ідеєю.

Те, до чого сниться брати участь у розп`ятті сина Божого, говорить про здатність до зради заради вигоди або збереження власної шкури.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Похожее