Ким є ісус христос для людства

Відео: Ким був Ісус до 30 років? Тибетське євангеліє

Наскільки часто це богохульство чутно серед церковних ієрархів. Це ж часто повторюється несвідомими католиками. А підставою цього висловлювання є глаголемая єврейське походження Марії, Матері Ісуса Христа.

Біблія часто називає Ісуса "сином людським".

Матвій 12:40 "... так і син людський буде ..."

Матвій 16:27 "Тому що прийде син людський ..."

Матвій 16:28 "... не побачать сина людського, прийдешнього в Царство своєму."

Марк 2:10 "Але щоб ви знали, що син людський має владу на землі ..."

Іоанн 5:27 "... тому що він є син людський."

В іудейських писаннях вираз "син людський" також часто застосовувалося по відношенню до людей (Іов 25: 6 Псалми 79: 18- 143: 3, Єзекіїль 2: 1 2: 3 2: 6 2: 8- 3: 1 3: 3 3: 4 3: 10- 3: 17- 3:25).

Бог не став би суперечити Своєму першому висловом про те, що Він - не син людини, потім стаючи людиною, якого називали "сином людини", Йому не пристало суперечити самому собі. Пам`ятайте, що Бог не може бути автором абсурду. Також, люди, включаючи Ісуса, називаються "сином людини" безумовно, щоб відрізнити їх від Бога, який не є "сином людини", згідно з Біблією.

3. В Біблії написано, що Ісус заперечує, нібито він - Бог.

В Євангелії від Луки 18:19 Ісус звертається до чоловіка, який назвав його "благим": "Що ти називаєш мене благим? Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого. "

І від Матвія: 19:17 "Він же йому відказав: Чого ти називаєш мене благим? Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого. Якщо ж ти хочеш увійти в життя, то виконай заповіді."

Ісус не вчив людей, ніби він Бог. Якби Ісус говорив людям, що він Бог, він був би задоволений словами цієї людини. Замість цього Ісус дорікнув його, заперечуючи, що він настільки хороший, тобто Ісус заперечував, що він був Богом.

4. У Біблії сказано, що Бог величніший, ніж Ісус.

Іоанн 14:28 "Батько мій більш мене."




Іоанн 10:29 "Батько мій ... більше всіх."

Ісус не може бути Богом, якщо Бог величніший, ніж він.

5. Ісус ніколи не вчив своїх учнів поклонятися йому або Святому Духу, але тільки одному Богу.

Лука 11: 2 "Коли молитесь, кажіть: Отче наш, що єси на небесах!"

Таким чином, першій природного революцією в світі, була революція яку справив сам бог сотворив цей світ. Найперші рядки Старого Завіту описують цю революцію:

BR_23

Творіння праведних служителів відзначають, що християнське житіє повинно слідувати Христоцентричність характеру, це означає, що людина повинна жити в Ісусі, з Ісусом і для Нього. Саме Христос є початком людини і чекає його в кінці. Навіть те, що має людина від свого народження і до кінця земного життя - це дар Господній. Те, що належить людині - це похибки.

ПРОФЕСОР: Але тоді ви не є переконаним агностиком.



ЛЮДИНА: Так, я насправді просто не знаю, чи є Бог.

ПРОФЕСОР: Ви хочете сказати, що не маєте доказів існування Бога, і тому не знаєте, чи є Він, або Його немає.

ЛЮДИНА: Так, саме так. Мені ніхто не представив таких доказів, і ніхто не довів того, що життя триває і після смерті.

ВОСКРЕСЛИЙ ЗАСНОВНИК

Ісус з Назарета був розп`ятий на хресті, похований в чужій могилі, і через три дні воскрес з мертвих. В цьому відношенні християнство унікально. Будь аргумент на захист істинності християнства залежить від докази воскресіння Ісуса з Назарета.

Протягом століть більшість великих учених, які розглядали докази воскресіння, вірили і продовжують вірити в живого Ісуса. Після вивчення доказів воскресіння Ісуса, наведених євангельськими авторами, покійний Саймон Грінліф, провідний авторитет Гарвардського університету в питаннях права, прийшов до наступного висновку: «Неможливо, щоб автори Євангелій продовжували так наполегливо проголошувати ці істини, якби Ісус справді не повстав з мертвих і якщо б вони не знали про це з такою ж вірогідністю, як і будь-яку іншу дійсно подію, що відбулася. »

Джон Сінглтон Коплі, що вважається одним з найбільших англійських юристів, зауважив одного разу: «Я досить добре знаю, що таке доказ і повинен сказати, що доказ воскресіння ще ніким не було спростовано».

Бог святий. Непослух людини закону Божому - це фактично нападки на саму природу Бога і Його повну святість. Занепала природа людини робить його нездатним звільнитися від гріха і бути праведним перед Богом. Згідно Божої святості і справедливості відплатою за гріх є смерть.
Але Бог є Любов. І по Своїй любові Бог приготував для людей план порятунку, який здійснився в Ісусі Христі. Саме Божа любов до нас розглядається як найбільша причина для того, щоб Христос прийшов на цю землю і приніс Себе в жертву за гріхи всього людства, щоб дати нам спокутування і порятунок: «Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне »(Ін. 3:16).

Бог відкрився в цій формі для того, щоб людині було легше зрозуміти, ким Він є. Твердження, що Бог обрав жіночу форму, щоб відкритися людині, не відповідає Писанню. Доказів цьому в Біблії просто не існує. Проте, хоча Бог допомагає людству зрозуміти Його, важливо не намагатися обмежувати Його тим, що не властиво Його природі.

27. Яке відношення має до нас Воскресіння Христове?






Правильну відповідь:№5

Вірно!

28. Що відбувалося від Воскресіння Ісуса Христа до Вознесіння?




Правильну відповідь:№1

Відео: Син Божий

Вірно!

29. Чи можлива для сучасної людини особиста зустріч з Христом?




Правильну відповідь:№1

Вірно!

3. Людська свобода знаходить своє завершення в слухняності. За своїм людству людина, що приймає Бога, повністю представляє собою відповідь, причому відповідь особистий. Він існує в акті слухання. Це прийняття є одночасно вищої активністю, що приймає готовністю відгукнутися на вимогу «надати себе в розпорядження», «погодитися на служіння». Таким чином, з точки зору Христа людська свобода не означає свавілля. Свавілля не є свободою, він - несвобода- він залежить від примхи і миттєвого настрою. Але бути вільним також не означає мати у своєму розпорядженні всім, панувати над усім можливим, над собою, іншими та світом. Це односторонньо емансиповані розуміння свободи переходить в свою протилежність. Християнська свобода полягає не у володінні, а в обладаемості. Обладаемость - це повна відкритість і постійна готовність, повна звільненість для призову і вимоги, зверненого до людини. Дійсно вільний той, хто вільний від самого себе, щоб бути вільним для інших. Така свобода передбачає невибагливість не стільки в матеріальному, скільки, радше, в духовному сенсі, тобто відмова від виставлення себе у вигідному світлі, відмова від бажання самому добитися успіху і від здійснення власних домагань. Ненасильство і безсилля, скромність і простота, відкритість до критики і слухання - все це форми вираження людяності, якими жив і яким навчав Ісус. Пізніше ці нові форми християнського гуманізму були кілька схематично зведені до трьох євангельських заповідей. По суті, однак, мова при цьому йде про одну заповіді, про одну можливості людського буття, що розкривається нам в Євангелії: буття людини як готовність до любові.

4. Віра - це сама суть порятунку людини. Традиційне богослов`я розглядає віру як суб`єктивне засвоєння об`єктивно прийшов спасенія- воно є в ньому тільки умовою порятунку, але не самою реальністю порятунку. Однак та реальність порятунку, яка настала в Ісусі Христі, полягає саме в тому, що в ньому Бог вступив у сплетіння доль і негараздів людства, і таким чином відкрив новий початок і іншу альтернативу. Це сталося не через голову людини, але завдяки людському слухняності Ісуса і в ньому. Він повністю відкрився пришестя Царства Божого, став абсолютно готової і порожньою формою для божественного буття. Таким чином, послух Ісуса і його повна звільненість для Бога і інших, є конкретною формою буття порятунку в історії. Нова, відкрита через Ісуса, можливість людського буття, а саме - людського буття в прийнятті та в слухняності, є тому одночасно можливістю і дійсністю порятунку. По суті ми тим самим розкрили біблійний сенс слова «віра». Дійсно, в біблійному значенні віра означає не тільки віру в істину і навіть не тільки довіру. Для позначення того, що ми називаємо «вірити», Старий Завіт часто використовує слово «Аман». Його основний зміст означає: бути впевненим, вірним, надійним. Слово «Аман» ще й сьогодні зустрічається нам в формі літургійного відповіді «амінь». Таким чином, віра означає: сказати «амінь» Богу, мати в Бога опору і підстава. Віра означає: дати Богу повністю бути Богом, а це значить - визнати його єдиною основою і сенсом життя. Отже, віра є буття в прийнятті та в слухняності. Здатність і відвагу до віри - це благодать і спасіння, бо в вірі людина знаходить опору і підстава, зміст і мета, зміст і виконання, і тим самим звільняється від безосновності, безцільності, беззмістовності і порожнечі свого тут-буття. Він може і повинен прийняти себе в вірі, оскільки він сам прийнятий Богом. Тому в вірі ми прийняті як сини Божі, і призначені розділяти суть і образ Сина Божого (Рим 8:29).


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Похожее