Яке слово було спочатку

А ось укладач словника Даль, наприклад, в 1848 році писав так:
Втім, я досел НЕ нашел` жодного малороського сл ва, кром захожіх`, - од котрого не було б у велікорусском` проізводних`, якщо і н т` самого сл ва.

С.П.Б. 12 листопада 1848
М.А.Максимовича
ЛИСТ В.І ДАЛЯ Кь

і виражаються почуттями, то вони накладають свій відбиток на слова. Сприйнята інформація викликає в людині прояв цього «відбитка» в формі емоційно чуттєвого настрою.наші думки просочуються емоціямиКожен з нас висловлює свої думки різними словами, намагаючись донести саму суть. коли

Слова всесильні, вони несуть форму і образ сказаного, наповненого змістом. Кожна буква алфавіту має певне значення і щось висловлює. У звуках міститься вічність, з якої не можна порвати зв`язок. «І буква святого писання дорогоцінна, бо в ній виражена думка Божественна. Але хто не схопить цієї думки, для того вона залишиться звуком порожнім, іноді навіть шкідливим », - так говорили апостоли.Проізнесённое слово стає обов`язковим для виконання і, набуваючи форму, стає твоєю реальностью.Есть така приказка:« Не кидай слова на вітер » .

Що ж таїть в своєму значенні і вираженні слово «Бог».

, що означає: що виявляє думку через слово або будуєш словом. Тобто прояв нематеріального світу в матеріальному світі. Що це означає? На рівні слів ми спілкуємося в матеріальному світі, а на рівні мислеобразів в позамежному нематеріальному світі. Богами називали тих людей, які могли проявляти інформацію (знання) з інших Світів в нашу дійсність і передавати їх людям у формі мислеобразів. Це і означало виявляє думку через слово, тобто вийшов на рівень Творіння і Творення людина, для якого відкривався позамежний Світ. Душа управляє тілом, передає інформацію мозку і є сполучною ланкою між думкою і словом, проявляючи думки в слова за допомогою мислеобразів.Словосполучення Бог - це абревіатура: БО - боги Г - Глаголі- видання - Сотворяще

Бог.Тепер давайте подивимося, що виражають образи букв, в слові

- безліч, що перевершує форма, яка переважає над чимось.БЛітера

Відео: Як правильно зрозуміти: «На початку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог?»

- щось, що знаходяться в особливому стані, відокремлене від земного, але для нас вже виявлену в нашому світі.ПроЛітера



В.И.Даль Тлумачний словник живої великоросійської мови. У 4 томах. Том 1: А-З


Том 1Історіческія монографіі і ізсл дованія, Костомаров,




Ця інформація не тільки формують його як особистість, а й карбується в ДНК. Від її змісту залежить здоров`я нащадків.

- Тепер можна доповнити Хомського, - сказав Гаряев. - Спільні риси мають всі мови світу, в тому числі - ДНКовие. І генетичного апарату далеко не байдуже, про що ви думаєте, говорите і читаєте: будь-які слова можуть врізалися в хвильової геном.

II. МОВА І ГЕННА СТРУКТУРА

Сучасна інтерпретація «Кочин», також благаюча до прояву мудрості.

У 1957 р в Китаї дослідник Дзян Каньджі почав, а з 70-х продовжив супергенетіческіе експерименти, які перегукувалися з передбаченнями російських вчених А.Г. Гурвича і А.А. Любіщева. У 20-30-х роках вони передбачили, що генетичний апарат організмів Землі працює не тільки на матеріальному, а й на польовому рівні і здатний передавати генетичну інформацію за допомогою електромагнітних і акустичних хвиль.

В останнє десятиліття до слова «генетична» стали додавати приставки «епі», «супер», «понад», що відображає розуміння недостатності чисто речових потенцій хромосом для кодування структури організмів.



24.
Як важливо вміти говорити в потрібний момент то, що говорити треба, і вміти не говорити те, що говорити зовсім не потрібно.
Дарина Сибірцева

25.
Не люблю символи. Слова - інша справа, в них - вся мудрість.
Дарина Сибірцева

26.
Сила слова також як і його місце розташування - велика сила ...
Миша Вовк.

27.
Чоловік не має права відмовлятися від трьох речей: від улюблених, від боргу, від своїх слів.
Юрій Класик

28.
Іноді, відсутність слів є зрада
Микола Ананьченко

29. 
І все слова не ті, коли їх чекаєш!
Привітне приходять несподівано!
Хвилин не шукають, ніби душу припікати
Теплом раптовим, щирим, небаченим!

І не від тих, хто поруч, від інших -
Людей випадкових, що проходять повз,
Запараллеленних випадково на шляху ...
Просте слово, як рідне ім`я!

Давайте мислити креативно. Ось я запропоную схему: вічність-час-вічність. Ми живемо в середині цієї схеми-в часі. Що було до часу? дивись в початок схеми-вічність. Значить слово БУЛО у вічності і прийшло звідти до нас в відрізок-час. НА ПОЧАТКУ. теж з тієї категорії. БОГ Є ПОЧАТОК-ІСТОК ВСЬОГО.

Відео: Слово було на початку

відновлювальний переклад.слово було
Бог
: На початку було Слово, і Слово було у Бога, і

Переклад К.Пі Слово було
Бог.
: На початку було Слово, і Слово було до Бога, Побєдоносцева.

На початку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог

слово: Цим ім`ям євангеліст називає друга особа Преславний Трійці - Сина Божого, як видно і з подальшої промови самого євангеліста (Ін. 1:14). Відкрите понад Іоанну (Одкр. 19:11, 13) і відоме частково, перекривання в Старому Завіті (Пс. 32: 6 Ог. 2: 5-6 Прем. 18:16), це найменування Сина Божого 1) висловлює особливе відношення Сина Божого до Бога Отця. "Оскільки народження Сина є народження безпристрасне, тому євангеліст і називає Його Словом, щоб з того, що є в тобі, навчити тебе того, що понад тебе. Як розум, що породжує слово, народжує без недуги, не розділяється, не забракне і не піддається будь-чого, буває в тілах: так і божественне народження безпристрасно, несказанно, незбагненно і чуже поділу »(3лат., Ср. Феофіл.). 2) Це найменування показує відношення Сина Божого як Творця до творіння. «Не згрішить в слові і той, хто скаже, що Син іменується Словом як соприсущ всього сущого: бо що коштує не Словом?» (Гріг. Б. 3, 99). Син є содетельная і содержітельная вина всього сотворенного- Бо то Ним створено все видиме і невидиме і все Ним міститься (Кол. 1: 16-17). 3) Найменування це виражає відношення Сина Божого зокрема до розумних створінням - людям, як повідомив їм одкровення про Отця. «Син називається Словом тому, що Він так відноситься до Отця, як слово до розуму, не тільки по безпристрасному народженню, але і по з`єднанню з Отцем, і тому, що являє Його» (Гріг. Б., там же). Євангеліст «так найменовував Його і тому, що Син прийшов об`явити нам про Отця: вся, що Я я почув від Отця Мого, оповідях вам» (Ін. 15: 5 3лат.). «Він сповістив нам про властивості Отця, подібно як і будь-яке слово оголошує настрій розуму» (Феофіл.). 4) Найменування це вказує на совечность Сина Отцю, бо «як не можна сказати, що розум буває іноді без слова, так і Батько і Бог не був без Сина» (Феофіл.). Немає нічого неймовірного в тому припущенні, що євангеліст затвердив і прояснив істинне вчення про Слово втілився в видах охорони цього вчення від різних перетолкований і спотворень, яким піддавалося воно, з одного боку, в олександрійсько-іудейському Філонова вченні, з іншого - в помилкових навчаннях розпочатого за часу написання Євангелія розвиватися так званого гностицизму. - Це слово, друга Особа Пресвятої Трійці, Син Божий, було на початку: Вираз - на початку вказує у священних письменників на початок світу (Бут. 1: 1 Пс. 101: 26- Євр. 1:10) - згідно з цим слова євангеліста мають такий зміст: Слово було вже, коли починав будував їм світ, тобто Слово було до влаштування світу. Так, що втілилося Слово Господь Ісус Христос зображує вічну славу Свою у Отця Небесного як таку славу, яку Він мав, поки світ не (Ін. 17: 5). Якщо ж Слово було перш світу, то значить, воно було передчасно, бо початок світу є разом і початок часу, перш створення світу не було часу-а що було раніше часу було від вічності, отже, буття Слова - вічне, безпочаткове. А що не має початку свого буття, то не може мати і конца- отже, буття Слова в повному сенсі вічне - безпочаткове і нескінченне. Відповідно сему, в 1-му своєму посланні, називаючи, як і далі в Євангелії, (1, 4), Слово Словом життя, їв. Іоанн прямо називає Його життям вічною(1 Ін. 1: 1-2). «Неможливо і придумати що-небудь таке, що було б древнє сього почала бо це останнє не було б і початком, якби далі його існувало щось» (Вас. В. 3, 82). - Було: не відбулося або отримало буття, тобто Не починайте собою ряду творінь, але - вже було, існувало, коли починалося творіння світу. «Що перешкоджало євангелісту сказати: на початку створив Бог Слово? Мойсей, говорячи про землю, не сказав: на початку була земля, але - створив землю, і тоді стала бути. Якщо Мойсей сказав так про землю з побоювання, щоб хто не подумав, що земля не створена: тим більше повинен був цього побоюватися Іоанн, якби Син був створений. Не сказав: Слово мало початок, але - на початку було, виразом було зводячи тебе до думки, що Син безначален »(Злат.), або« совечен Отця »(Феофіл.). Таким чином, цілий вираз, яким починається Іванове Євангеліє, на початку було Слово, значить: Слово, Єдинородний Син Божий, що втілився Господь Ісус Христос, що не створено, не відбулося в часі, але має безпочаткове буття, отже, вічне (пор. Вас. В. 4, 374). - Слово було у Бога: Вчення про ставлення Слова - Сина до Бога Отця. Будучи вічним, як Бог Отець, Слово - Син існував завжди не окремо від Бога Отця, але разом - в єднанні з Ним. Проте, проте ж, Воно є особа особливе, самостійне. «Не сказав євангеліст: Слово було в Бога, але - Слово було у Бога, показуючи тим осібність Слова, як особи, або Його приватне відмінність від особи Бога Отця» (Злат.). «Євангеліст тут самим ясним чином говорить, що інший - Слово і інший Бог, тобто Батько. Бо якщо Слово було разом з Богом, то очевидно вводяться дві особи, хоча у них обох і одне єство »(Феофіл.). «Потім, щоб хто-небудь, чуючи - на початку було Слово не визнав Його і ненародженим, така думка попереджається тим, що перш зауваження, що було Слово, сказано, що воно було у Бога»(Злат.). - Слово було Бог: Як вічне, Слово є особа божественне, тобто одного істоти з Богом Отцем, і, отже, є Бог, равночестность Богу Отцю. «Розрізняй імена Отця і Сина, але визнай, що Вони рівні між собою. Батько є Бог, і Син також є Бог. Вони об`єднані суть, тому що єдине Їх єство, але при єдності природи вони не змішуються, Один в Іншого не переходять, Один з Іншим з`єднані, але Один від Іншого розрізняються »(Єфрем Сирин).

В дорозі (роман) - В дорозі On the Road Обкладинка першого американського видання Жанр: Автобіографія ... Вікіпедія

Божественна Особа, Яке є і Яке в Ісусі Христі стало людиною і "образом Бога невидимого" (2 Кор, 4: 4), відкрило людям благодать і істину невидимого Бога.
Логос став плоттю, т. Е. Людиною. При цьому євангеліст не дає ні найменшого натяку на те, щоб з втіленням Своїм Слово зазнало яке-небудь применшення в Своїй божеською природі. Применшення стосувалося тільки форми існування, а не сутності. Логос як був, так і залишився Богом з усіма божеськими властивостями, і побожна і людська природи в Ньому перебували несліянно і нероздільно. 

За матеріалами тлумачень Феофилакта Болгарського і Розумної Біблії під редакцією Лопухіна.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Похожее